top of page

Hvorfor bli en av våre pasienter?.

 

Balder tannklinikk har en kjerne av solide og erfarne behandlere. Nettopp erfaringen er en av våre aller største styrker. Vi har løst de fleste problemer du måtte ha som pasient ikke bare en gang, men gjentatte ganger. Det gir deg trygghet og et forutsigbart resultat. Legger vi da også til at vår intresse for nye teknikker, metoder og utstyr er altomgripende, forstår du sikkert at vi har en unik kombinasjon av erfaring og nygjerrighet. Hos oss hviler vi ikke på gamle resultater, men streber alltid etter å bringe oss selv og faget videre. Til beste for deg og dine tenner.

Early Bird?

 

Vi har time fra kl. 07.00

Mange finner det vanskelig å komme seg til tannlege i løpet av en travel dag. Hvorfor ikke starte dagen hos oss?

Du sparer mye tid, kommer rett inn, ingen andre pasienter som kan gi forsinkelser mm. Klar for arbeidsdagen og ferdig hos tannlegen når de andre starter på morgenkaffen...

Vil du være tidlig, bør du være tidlig med å bestille, disse timene går fort... 

Helkeramisk krone på en time!

Er det mulig å redusere antall besøk til ett ved fremstilling av helkeramiske kroner og innlegg? Med moderne CAD/CAM teknologi er dette fullt mulig og vi er en av klinikkene i Østfold med lengst erfaring på dette.

Unngå ubehagelige avtrykk, irriterende midlertidige og ta del i fremtiden du også.Og best av alt, til en pris som utkonkurrerer  de "gamle" teknikkene.

Les mer her.

 

Smerter?
Du får tid samme dag!

Tannsmerter er aldri greit. Som pasient hos oss hjelper vi deg. Vi snur om på dagen for å hjelpe deg samme dag. Ingen av våre pasienter skal trenge å gå med smerter unødvendig. Ring oss så tidlig som mulig på morgenen, så hjelper vi deg i løpet av dagen.

Hos oss er det gratis parkering for alle kunder rett ved døren.

Planfri inngang og ingen trapper. Glem mynter og automat. Bare

sett fra deg bilen rett ved døren og glem bilen og parkeringsvakter den stunden du er hos oss. Effektivt og sikkert for deg i en travel hverdag.

Reiser du grønt, er det busstop rett utenfor døren og kun 4-5 min å gå fra buss-stasjonen i sentrum.

bottom of page