top of page

MANDAG   07.00  - 16.00

TIRSDAG    07.00  - 19.00

ONSDAG    07.00  - 19.00

TORSDAG   07.00  - 16.00

FREDAG      07.00  - 16.00

Timebestilling

NB! Resepsjonen/telefonen er betjent i tiden  08.00 - 16.00 hver dag

Åpningstider

Vi tilbyr gratis konsultasjon med kostnadsoverslag hos en av våre erfarne tannleger. Vi har direkteoppgjør med HELFO og avklarer samtidig dine refusjonsrettigheter.

MANGLER DU EN ELLER FLERE TENNER? HAR DU LØSE TENNER, ELLER BITT I STYKKER EN ELLER FLERE FYLLINGER?

- Akutt time på dagen
- Gratis Parkering
- Konkurransedyktige priser

Vi lever i en tid med stadig økende kostnader. Da er det lett å droppe tannsjekken.Det kan dessverre bli kostbart på sikt. Vi har derfor utarbeidet en årlig sjekk for kun 750,- Prisen gjelder selvsagt alle pasienter, både nye og faste!

Vår ordinære sjekk koster fast 1190,-, den inkluderer i tillegg fjerning av tannsten og puss av alle tenner. Les mer her.

Uansett hvilken utfordring du har med dine tenner , så hjelper vi deg.

Hos oss møter du svært erfarne  tannleger  med variert og omfattende erfaring. Vi behandler alle aldersgrupper og våre pasienter spenner seg i alderen 6-98 år.

Vi har tannbehandling i narkose, kan tilby tannbehandling  lystgass , har spesielkompetanse i implantologi (tenner på kunstige røtter), utfører behandling med laser og har selvsagt alt av moderne utstyr og teknologi til disposisjon. Vi samarbeider også tett med alle typer spesialister og har erfaren tanntekniker på huset.  Gratis perkering ved døren og utvidede åpningstider. Og sist men ikke minst har vo konkurransedyktige priser. 

bottom of page